Kaeskoppenstad, groot succes.

De kaeskoppenstad was voor de stad Alkmaar weer een groot succes, ook voor de speeltuin hebben we een leuk zakcentje weer kunnen opgehalen.

Zaterdagochtend met 3 personen de spellen die we hadden opgebouwd, (schandpaal,muis in de ton, ringwerpen op de rat, kippetje slaan, kaasrollen en kikker slaan.

We stonden op het bekende wortelplein, samen met de Jol west. (deze hadden de midgetgolf banen).

Zaterdag begon het om 15:00 waarbij het eerste uur zeer rustig was, maar later was het redelijk druk waarbij de vrijwilligers af en toe een pauze konden nemen, veel enthousiaste kinderen die graag de spellen wilde doen.

Om 20:00 was de dag voorbij waarbij de vrijwilligers even een bakkie koffie gingen doen in de speeltuin en om even bij te komen.

Zondag om 11:00 weer present , zodat om 12:00 alles weer klaar stond om te gaan beginnen.

Lekker weer zon scheen volop, (Simon kan er over mee praten enigszins verbrand).

Meteen al lekker de loop erin van veel kinderen en ouders, waarbij de vrijwilligers bij de schandpaal de kinderen zo gek probeerde te maken om hun ouders in de schandpaal te laten plaatsnemen, en gelukkig zijn veel ouders zo sportief, (meestal paps, en af en toe mams), maar ook een opa of een oma die erin ging, om dan met heerlijk helder grachtenwater natgegooid te laten worden.

Waarbij op de zaterdag nog wel eens een stil momentje kwam, zat het er op de zondag de gang er lekker in, en bleven we lekker actief bezig.

De vrijwilligers van de speeltuin  die weken bezig zijn geweest met kleding aan het maken voor de kaeskoppenstad, en de vrijwilligers die meegeholpen hebben op de kaeskoppenstad bij de kaeskoppenkeems, BEDANKT zonder jullie had het niet mogelijk geweest.

Wij willen de organisatie en vrijwilligers van de kaeskoppenstad die zowel voor als achter de schermen druk bezig zijn geweest om dit allemaal te organiseren hartelijk bedanken voor hun inzet. en hopelijk tot volgend jaar.

Wilt u foto’s zien van de kaeskoppenstad 2014, wij hebben ze helaas bij niet kunnen maken maar er zijn er genoeg te vinden op het internet onder kaeskoppenstad 2014

 

 

 

Geplaatst in Overige