Nieuw clubgebouw

Wij zijn druk bezig om een nieuw clubgebouw te realiseren!

Nieuw bouw

Waarom: Het huidige clubgebouw is hoog nodig aan vervanging toe, onderhoudskosten worden elk jaar hoger, zomers is het veel te heet binnen en s’winters moet je een jas aan om warm te blijven, ofwel ons clubgebouw (het noodklaslokaal op wielen) heeft zijn langste tijd wel gehad,ook zijn de Wc’s en zaal niet te bereiken door minder validen, en moeten kinderen de speeltuin uit om naar de wc’s te kunnen wat natuurlijk niet wenselijk is, tevens is onze huidige schuur te klein om onze spullen (o.a. speeltoestellen) in de winter in op te slaan, en is de ruimte te klein om knap te kunnen werken zonder elkaar in de weg te zitten.

 

Wat is er het afgelopen jaar gebeurt: in druk overleg met de gemeente Alkmaar is naar voren gekomen dat nieuwbouw het beste plan was, zodat er een gebouw komt te staan die aan de laatste eisen voldoet, hierop hebben we na contact via de Waaier de link kunnen leggen met de Grontmij die voor ons de tekeningen wilde maken, door ondersteuning van de Gemeente Alkmaar (door een eenmalige subsidie van €82000,-) zijn we een goede stap op weg om het benodigde geld voor een nieuw gebouw te verkrijgen. ook door een deel van de werkzaamheden zelf te doen denken we kosten te kunnen besparen.

 

Ondertussen is er een werkgroep gestart met bedrijven (in contact gekomen via de Beursvloer 2010), welke samen met ons gekeken hebben wat het gebouw uiteindelijk zou moeten gaan kosten en of we slimmer cq kostenbesparend het gebouw kunnen gaan neerzetten. Deze gesprekken zijn zeer positief verlopen en zonder deze mensen die zich belangenloos willen inzetten voor onze vereniging , hadden we het niet kunen redden, Ook de Waaier is voor ons druk doende om te kijken naar mogelijkheden die ze kunnen bieden (o.a. contact leggen met evt sponsoren.)

Helaas zijn we er nog niet en zijn druk doende om sponsors te krijgen om het resterende bedrag bij elkaar te krijgen.
Weet u misschien nog een sponsor??
I.p.v. geld mag het ook materialen zijn die we kunnen gebruiken bij de bouw! Ook extra handjes hebben we nodig om het gebouw sneller te kunnen realiseren.

Volgende Sponsors willen we alvast bedankt voor hun toegezegde steun:

  • Gemeente Alkmaar
  • Grontmij
  • Noordeloos Elektro
  • De Bam
  • De Waaier
  • Stichting hulp na onderzoek
  • Oranje fonds
Geplaatst in Clubgebouw