Duizend en 1 Nacht

Helaas moesten we de speciale avondopenstelling met het thema “duizend en 1 nacht” afblazen.

Nadat de vrijwilligers de gehele dag bezig waren geweest om alles klaar te zetten en voor te bereiden voor de avond, moesten we toch s’middags de beslissing nemen om de avond te cancellen.
Het enigste wat we zelf niet konden bepalen was het weer, de vele regen en de buien die nog zouden komen, waardoor de speeltuin veel te nat werd, heeft ons de moeilijke beslissing doen nemen om de avond te gaan verplaatsen naar een nog nader te bepalen datum.
We hopen dat niet veel kinderen en ouders ondanks de regen evengoed naar de speeltuin zijn gekomen en voor een gesloten poort zijn komen te staan, mocht dit wel het geval zijn geweest onze excusses hiervoor.
Wij konden tot vandaag nog niet op de nieuwe website terecht omdat deze nog in ontwikkeling is (zie verhaal op onze website hierover), hierdoor hebben we de communicatie alleen via een brief op de deur kunnen doen.
Wij gaan kijken met de vrijwilligers of er nog een nieuwe datum geprikt kan gaan worden, evt in Oktober afhankelijk van het weer. hier hoort u zo gauw mogelijk iets van ons.
Bestuur speeltuin de Hoef

Geplaatst in Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*