De Beursvloer 2010

Donderdag 4 november was het weer zover de 2 jaarlijkse beursvloer werd weer georganiseerd door de Waaier.

Waarom de Beursvloer?
Om vrijwilligersorganisaties en bedrijven bij mekaar te brengen, zodat er zonder geldelijke middelen, toch iets gedaan kan worden voor de div. vrijwilligersorganisaties, bv bedrijven die een dagje komen helpen met bv schilderwerk, bouwen,opruimen, enz, of materialen schenken, adviezen geven enz,enz.

Voor onze speeltuin was het weer een groot succes, wij (met zijn vieren in onze groene kleding en petjes) hebben meerdere matches kunnen maken.

O.a. een PC geschonken door de Rabobank Alkmaar,een laptop door Taqa, een Vlag door Top vlag, en de kers op de slagroomtaart een groep bedrijven (Grontmij,Bam, Noordeloos Elektro Alkmaar) die voor ons een bouwgroep willen opstarten om onze bouwplannen in goede banen te kunnen leiden, ook nog met meerdere bedrijven een voorlopige afspraak kunnen maken dat we contact met ze op mogen nemen voor evt extra werkzaamheden welke nog ingevuld moeten gaan worden.

Wij willen allereerst de Waaier bedanken voor de organisatie van de Beursvloer. En de bedrijven waarmee we de matches konden maken ook hartelijk bedanken want zonder hun geen matches.

Nieuw Clubgebouw voor speeltuin de hoef Informatie over onze nieuwbouwplannen?

Klik op de button info en kijk onder “nieuw clubgebouw”

Geplaatst in Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*